OM OS


OM OS - LiveOplev

LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet.
Gennem mere end 12 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag.

Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse.

Der vil være noget fra alle aldersgrupper. Fra DR´s Ramasjang figurer ”Børste & Karla Kylling” til de festglade mennesker med Basfesten med Faustix og 90´er festen.
Man vil kunne opleve masser af hyldestshows af legendariske bands og artister gennem tiderne. LiveOplev har håndplukket de bedste hyldestbands indenfor - Kim Larsen, Shu-bi-dua, ABBA, Beatles, Elvis, Queen, Bamse og mange flere.

Bedste hilsner 
LiveOplev


Mail: info@liveoplev.dk
Telefon: Det er nemmest og sende en mail, da vi kan hjælpe med det samme. Vil dog altid gerne give jer et kald, hvis i behov for det.
Adresse: LiveOplev er bosiddende i Næstved, men da vi lejer os ind 12-15 steder har vi valgt, at det er adressen på lokaliteten man skal have fokus på.
CVR: 37448028

Kopi af We Are The 90´s  (14).png


KONTAKT OS VED SPØRGSMÅL ELLER ANDET

POPULÆRE SHOWS